martes, 24 de abril de 2012

L'ENTREVISTA DE TREBALL 1

     Dins aquesta activitat de llengua, els alumnes de 4t.B, hem considerat la possibilitats de portar mares, pares, iaios, oncles, germans, etc, convidats a la classe, perquè els xiquets i xiquetes li facen una entrevista.
     Les preguntes giren al voltant de la professió del convidat, aficcions vinculades que puguen resultar atractives, com s'ha modificat als llarg dels anys la seua professió, etc.
      Els alumnes han preparat prèviament les preguntes, per tal d'evitar repeticions.
-El pare de Paola, Ernesto, va vindre le 20 d'abril. És arquitecte i ens va explicar qüestions sobre les material de construcció, eines i aparells que utilitzaven abans i ara tant als projectes com en l'elaboració de plànols. Ens parlà dels edificis que han suposat un repte especial. També va saciar la curiositat dels alumnes que volien saber què s'estudia a la seua carrera, etc.
- El pare de Miguel, Vicent, és electricista i ens va visitar ahir 23 d'abril. Ens va parlar en un to molt didàctic sobre els perills en la manipulació d'eines i aparells elèctrics, etc.
-La mare d'Inés, Esperança, és farmacèutica.També l'entrevistàrem ahir, 23 d'abril per la vesprada. Ella ens va parlar de les matèries importants a la seua carrera: botànica, química, etc. Ens parlà del Vademecum i d'altres aspectes realtius a la seua professió, per exemple, com  feien abans el medicaments els boticaris, amb morter i presentant-ho tot a mà i com es fa ara, etc.
Han sigut entrevistes molt interessants i educatives.
Ací teniu les fotos de les 3 entrevistes.

ENTREVISTES DE TREBALL

No hay comentarios:

Publicar un comentario