viernes, 31 de mayo de 2013

EXCURSIÓ A VALÈNCIA: PALAU GENERALITAT I MUSEU L' ÍBER

El passat 22 de maig, els alumnes de 3er. Cicle, realitzaren una visita al Palau de la Generalitat i al Museu l'Iber, en València.
Aquesta activitat forma part de les visites institucionals "Més a prop teu" organitzades per la Generalitat Valenciana i  que tenen com a objectiu fomentar el coneixement de les institucions autonòmiques entre la ciutadania.
El Palau de la Generalitat posseïx un gran valor, tant pel seu caràcter representatiu, per ser la seu del Govern Valencià i símbol de tots els valencians i valencianes, com per la rica arquitectura i història que té.
Este edifici gòtic tardà amb detalls renaixentistes, és un dels millors exponents de l’arquitectura civil valenciana del període foral, declarat Monument Historico-artístic Nacional en 1931.
Durant la visita vegeurem: les sales daurades, la Sala Nova, la Sala de Reis i el pati, en la qual destaca una xemeneia de Marià Benlliure.
 


 
 
A continuació passejàrem per l’entorn, el barri de la Seu, pertanyent al districte de Ciutat Vella de València, igual que altres edificis emblemàtics com ara la catedral i la basílica de la Mare de Déu dels Desemparats. la plaça redona, etc.


Després visitàrem el  Museu l'Iber, projecte iniciat per Álvaro Noguera Giménez per instal·lar un museu  miniatures: antics joguets, peces de col·leccionista, etc. donaren joc a un recull de més d'un milió de peces, de les quals se exposen de forma permanent, unes 95.000 peces i altres de forma temporal.
 


 
Per finalitzar l'excursió, dinàrem al Palmar.
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario