miércoles, 10 de abril de 2013

NOTA DE PREMSA DE L'AJUNTAMENT

La regidora de cultura, Irene Vila i Lorente, fa lliurament a dos xiquetes i dos xiquets d'una adaptació de la carta pobla

Són les quatre xiquetes i xiquets que van llegir el dia 23 de març una adaptació de la carta de poblament al llenguatge actual realitzada pel mestre del CEIP, Enric Alepuz

La Font de la Figuera. - 09/04/2013.- Després dels actes commemoratius pel 700 Aniversari del Naixement de la població, la regidora de cultura i alhora presidenta de la comissió organitzadora, Irene Vila i Lorente, ha agraït la tasca de quatre xiquetes i xiquets que van llegir una adaptació de la carta de poblament el 23 de març, dia gran de les celebracions.

Per aquest motiu, s'ha personat huí al col·legi CEIP Mare de Deu dels Xics per tal de fer-los entrega a Miguel Belda, Marina Soriano, Cristian Micó i Inés Soriano d'un document imprès en paper antic que recorda la carta pobla original. Esta adaptació al llenguatge actual de la carta de poblament originària ha estat realitzada pel mestre del CEIP, Enric Alepuz. A ell també se li ha lliurat un record de la carta adaptada. Enric és l'autor del llibre "El mal d'Almansa", una obra que tracta la famosa batalla d'aquesta localitat de Castella la Manxa.

Irene Vila també ha volgut fer lliurament d'aquesta adaptació a la directora del col·legi “Mare de Deu dels Xics”, Cristina Soto, per tal que els escolars i la resta de la comunitat educativa puga tenir un record de la commemoració del 700 Aniversari en el que ha participat el Centre Escolar.
 
Portaveu de l’Ajuntament de La Font de la Figuera
          Vicent Muñoz Jordà
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario